7 Jenis Kad Jemputan Perkahwinan Yang ‘Rare Dan Kreatif’, No 7 Tu Paling Cun Tak Ingat.

Musim-musim selepas raya ni, mesti ramai dalam kalangan anda yang mendapat jemputan perkahwinan yang banyak dari rakan-rakan kan? Bukan sahaja jemputan yang banyak, malah kreativiti yang dipaparkan melalui kad perkahwinan juga adalah pelbagai. Ternyata, kreatif betul rakyat Malaysia dalam merealisasikan impian perkahwinan mereka.

Oleh itu, ini antara 7 jenis kad perkahwinan yang mendapat perhatian ramai dan popular di dalam laman media sosial. Memang kreatif dan menarik!

1. Inspirasi dari bil elektrik

2. Kad pengenalan pun boleh dijadikan idea

3. Ala-ala ambil ubat di klinik

4. Inspirasi dari booklet peperiksaan

5. Comelnya! Macam buku latihan sekolah

6. Pos laju

7. Kad aplikasi Whatsapp

Menarik bukan? Kad perkahwinan anda nanti nak buat macam mana pula?

Sumber: sirap limau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 23 = 30