Tiada Niat Untuk Aibkan Dato Seri Vida, Aishah Juga Tidak Mahukan Lavida Coin Tetapi Sekadar Permohonan Maaf Di Atas Penipuan Ini?

SELEPAS hampir setahun menjuarai program Gegar Vaganza musim keempat, penyanyi Janji Manismuiaitu Aishah mendedahkan masih belum menerima hadiah berupa sebidang lot tanah banglo yang dijanjikan.

Aishah, 53, turut mendedahkan hadiah barangan kemas yang bernilai RM80,000 tajaan usahawan terkenal Datuk Seri Vida juga sebenarnya tidak mempunyai nilai.

Post Aishah yang terdahulu :

“Yang berkilauan tak semestinya berlian, yang dijanjikan dan digebang-gebangkan seantaro dunia adakalanya hanya ‘janji manismu’ sahaja hahaha.”

“Adakalanya nak dapatkan hak yang dah dimenangi pun punyalah banyak helah. Yang dah diberi tengok-tengok (rupa-rupanya) cuma berkilauan tapi tak ada harga pun.”

Terbaru, Aishah telah memuat naik gambar dan video ketika sedang membuat report mengenai keaslian batu permata pada rantai yang berupa hadiah sampingan tersebut.

“Banyak sebenarnya video yg kami rakam dan belajar mengenai intan permata.Tapi panjang ceritanya..tapi inilah hasil penyelidikan rasmi dari gemotologist yg bertauliah.Sebagai orng ditipu I rasa tertekan bila org.kutuk tak tentu pasal.Inilah dia penilaian dari gemotologist bertauliah.Utk.menjawap kata2 yg
mengatakan I tak faham susut nilai berlian dan mengatakan I tipu dan hanya ingin mengaibkan orang.Bcalah report ini baik2.DSV,I keluarkan ini bukan nak aibkan you,cuma I minta janganlah buat kami golongan artist begini.Ye mungkin Allah bagi you jadi kaya raya tapi itu tak membenarkan you menipu kami.I tak nak apa2 dari you,sekadar mohon maaf di atas penipuan ini.Simpanlah La Vida coin you tu.Jangan ingat org yg tak kaya mcm I tak ada maruah.”

Banyak sebenarnya video yg kami rakam dan belajar mengenai intan permata.Tapi panjang ceritanya..tapi inilah hasil penyelidikan rasmi dari gemotologist yg bertauliah.Sebagai orng ditipu I rasa tertekan bila org.kutuk tak tentu pasal.Inilah dia penilaian dari gemotologist bertauliah.Utk.menjawap kata2 yg mengatakan I tak faham susut nilai berlian dan mengatakan I tipu dan hanya ingin mengaibkan orang.Bcalah report ini baik2.DSV,I keluarkan ini bukan nak aibkan you,cuma I minta janganlah buat kami golongan artist begini.Ye mungkin Allah bagi you jadi kaya raya tapi itu tak membenarkan you menipu kami.I tak nak apa2 dari you,sekadar mohon maaf di atas penipuan ini.Simpanlah La Vida coin you tu.Jangan ingat org yg tak kaya mcm I tak ada maruah.

A post shared by Wan Aishah Wan Ariffin (@aishahjmm) on

Page 1

A post shared by Wan Aishah Wan Ariffin (@aishahjmm) on

Page2

A post shared by Wan Aishah Wan Ariffin (@aishahjmm) on

Page 3

A post shared by Wan Aishah Wan Ariffin (@aishahjmm) on

Video 1 : 

Video 2 : 

Part 2 video…

A post shared by Wan Aishah Wan Ariffin (@aishahjmm) on

Sumber : IG Aishahjmm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 31 = 41