Saya pun nak lancar macam org lain membaca al Quran, sebab saya nak berjaya di dunia dan akhirat. Kuatkan semangat aku ya Allah.

Luahan Hati Alif Syukri
No tel sy pun sy lupa malah kiri dan kanan pun saya tak tahu..sy tiada ATM kad dan email sbb sy ada penyakit…Tuhan je tau berapa susah kalau anda ditempat sy…sye nak sgt lancar mcm org lain membaca al Quran sbb sy nak berjaya di dunia dan akhirat.. kalau boleh

Sy nak buktikan pada family dan mak abah sy org mcm sy yg da penyakit daleksi juga boleh lancar mengaji.. doakan sy istikomah..
kalau korang nak tngok mcm mana kehidupan sy blh buka youtube sy sy update hari hari ala2 paprazi… blh tngok youtube Tv Terlajak Laris sy dah psoting yaaa..tpi nak tngok kena subscribes ye dulu baru boleh tngok.. sbb vedio tu lebih 10mnit di ig seminit jeerr soo korang boleh belajar cara masa yg betul..
VIDEO:
Kata Kata Semangat Dari Natizen
Aamiin. Insyaa Allah dato, moga Allah permudahkan.
semoga Allah permudahkan urusan dato.. aamiin…
InsyaAllah dato boleh. Yang penting istiqamah jgn sekejap mengaji sekejap buat bnda2 bukan2 semua tu mempengaruhi ingatan kita.. Tgk bnda2 tak elok bercampur dgn org2bukan2..ambik pengajaran dari ramai orang kelainan upaya diluar sana yg lebih teruk boleh buat baik sepanjang masa..dan kelainan upaya dia bukan tiket untuk dia buat sesuka hati langgar hukum agama..kita ni ya Allah sempurna Allah jadikan..alhamdulillah sgt..semoga kita semua diredhai Allah.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! KL

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @KL MENJERIT

Sumber : IG Alif Sukri

Related posts

One Thought to “Saya pun nak lancar macam org lain membaca al Quran, sebab saya nak berjaya di dunia dan akhirat. Kuatkan semangat aku ya Allah.”

  1. Ummi jalillah

    Alhamdulillah, ada keinginan dan ada usaha. Tetuskan berusaha dan betistiqomah. Tahniah dato’, walaupun mmbaca merangkak2 namun tidak menunjukkan rasa malu dan rasa rendah diri. Semoga matlamat ingin mendapatkn kebhgian d dunia n d akhirat dimakbulkn oleh Allah swt. Cumanya hendaklah pelihara hati kita dari rasa riak dan wujub kerana ianya akan memusnahkn amalam kita.

Leave a Comment