Hapuskan Lipas Dekat Dapur Dan Dalam Kereta, Letak Dalam 6-7 Jam Dan Tengoklah Hasilnya.

Buat anda yang dah puas fikir cara macam mana nak hapuskan lipas dalam kereta, kali ini mungkin akan berjaya kalau guna tip yang dikongsikan oleh Puan Maslinda Mansor.

Apa yang penting, cari dulu barang yang wanita ini dapat di kedai tanpa sengaja. In shaa Allah, segala jenis pangkat lipas akan terjerat cara mudah. Jom godek macam mana dia buat…

Selama ini kemain rungsing tengok lipas banyak ya amat dalam kereta. Kadang-kadang masa tengah bawa kereta, slamber je diorang berterbangan acah acah rama rama buat family gathering.

Biasalah, family car… kadang-kadang anak anak makan dalam kereta (gituwwww) jadi ini adalah faktor utama mengundang lipas-lipas kecik ni.

Bermacam-macam petua dan cara akak buat nak bagi lipas ni hilang, dari cara semburan air rebusan serai, rebusan pandan, beli semburan serangga, letak kopi tapi semua tak jalan. Makin bermaharajalela lagi ada la.

So one day, jalan-jalan dekat giant supermarket (kat pasaraya lain pun ada jual ) jumpa racun pelekat ni.

Harga RM7.50 sahaja (ada 5 pelekat), letak dalam kereta selama 6-7 jam dan hasilnya… puas hati!

Haa… lepas ini anda pun boleh cuba! Nampak gaya bukan lipas saja, cicak pun boleh jadi mangsa.
Selamat mencuba!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 2