Lagi 3 Jam Nak Buat Surprise, Teman Wanita Buat Hal Pulak. Nak Teruskan Ke Tak?

Bila orang bercerai, putus tunang atau clash, kita selalu anggap kebanyakannya silap lelaki. Tapi kadang-kadang, perempuan pun tak kurang juga. Kisah lelaki ini yang nak buat surprise birthday party untuk teman wanitanya dapat perhatian netizen apabila dia pula yang dapat kejutan tu. Penuntut Politeknik dari Banting ini dikatakan telah menempah kejutan dengan peniaga online untuk membuat parti berkonsepkan indoor dan outdoor. Lagi 3 jam nak surprise, awek dia buat hal.. Pada petang hari dirancang, lelaki berkenaan meminta seller untuk cancel dan tunda rancangannya ke minggu hadapan. Kek dah beli, belon pun dah sedia. Kesian juga pada peniaga tu. Lelaki ni pun tak kisah duit…

Read More

Kenapa Islam Membenarkan Makan Kaki Ayam. Akibatnya Anda Pasti Terkejut Apabila Mengetahuinya.

Kalau pergi ke pasar memang kaki ayam ni ada dijual lambak dengan harga yang murah. Paling sedap kalau masak kari ataupun sup kaki ayam. Tak payah nak makan dengan nasi makan sup kaki ayam macam tu je pun sedap. Tapi, dalam kesedapan kaki ayam tu pernah tak terfikir “akibat” dan kesan makan kaki ayam ni? Jangan panik! Disini kami kongsikan sebenarnya kaki ayam ni banyak khasiatnya tau. Jom baca: 1. Kaki Ayam Kaya Kolagen Dalam sebuah kajian yang dilakukan oleh Fakulti Sains Haiwan Universiti Chung-Hsing di Taiwan, terungkap bahawa kaki…

Read More

Para Isteri Amalkan Surah Ini, Surah Pengasih Dan Pengikat Cinta Akan Memebuatkan Suami Makin Sayang.

Bacalah surah ini setiap habis sholat fardhu, Niatkan ketika membacanya agar selalu disayang suami. Setelah selesai membaca, tiupkan ke telapak tangan dan usapkan ke muka kita. Setiap wanita pasti ingin dicintai oleh suaminya. Anda juga kan? Selain berusaha secara lahir dengan selalu tampil cantik di depannya dan juga bersikap yang baik, ada juga usaha batinnya yang harus anda lakukan, iaitu dengan doa. Apa doa yang harus dibaca agar selalu dicintai dan disayang suami? Membaca surat al-Insyiroh atau Alam Nasyroh. Tata caranya adalah : Bacalah surat ini setiap habis sholat fardhu,…

Read More