Subhanallah, Anaknya Bakal Hafiz. Anak Lelaki Norman Hakim Dan Abby Abadi Dipuji Netizen.

Author:

Sebak pulak tengok, apapun alhamdulilah dan semoga terus istiqomah buat anak Norman Hakim.

Abby Abadi dan Norman Hakim nerupakan selebriti yang tidak asing lagi dalam dunia hiburan. Malah melalui perkahwinan antara mereka terdahulu, telah dikurniakan tiga orang anak yang tarik perhatian ramai.

Salah seorang anak lelakinya iaitu Mohamed Danish Hakim yang kini menyambung pengajian hafazannya di Turki. Sekian lamanya, terbaru pula Norman telah memuat naik video rakaman anaknya sedang mengaji yang difahamkan untuk ujian bagi pengajian anak lelaki kesayangannya itu.

Terdahulu, Norman meluahkan rasa rindu terhadap Danish dan kini pelakon kacak yang bakal menimang cahaya mata ketiga bersama isteri tercinta iaitu Memey Suhaiza telah berkongsi perkembangan Danish di laman sosial Instagram.

Video berkenaan mendapat 137k tontonan dan rata-rata memuji dan turut menyatakan rasa syukur dengan keistimewaan yang ada pada Danish namun ada netizen yang menitiskan air mata kerana melihat Danish yang kelihatan sedang mengaji dan suaranya sangat merdu didengar.

Video yang dimuat naik oleh Norman di laman sosial Instagram miliknya.

Ada netizen turut berkata bahawa pasti sejuk perut Abby nengandungkan Danish malah ramai yang mendoakan keluarga ini terutama buat Danish supaya semoga terus istiqomah.

Sejuk perut kak Abby Abadi…

Alhamdulilah…semoga jadi anak yang soleh dan dipermudahkan segala urusan adik…

Sumber: IG Norman Hakim
KisahDunia.COM

Leave a Reply

error: Content is protected !!